Weduwen en wezen

Weduwen en wezen

Sponsor een weduwe

Zuivere en onbevlekte godsdienst voor God, de Vader is: omzien naar wezen en weduwen (Jakobus 1:27).

Het omzien naar weduwen en wezen behoort tot het a b c van het evangelie en is naar het hart van God. Daarom ook dat dit een belangrijk deel van ons werk is en onze pastors dit ook doen. Maar ook u kan hier deel van uit maken: voor 15,00 euro per maand kunt u een weduwe en haar gezin sponsoren. Ook hier zal u een weduwe met naam en achtergrond worden toegewezen en kunt u naast financiële support ook voor haar bidden wat zij dan graag ook weer voor u zal doen en zo een onzichtbare maar krachtige brug tussen Nederland/België en India bouwen!

Koeien / geiten project

In het verleden hebben we ook koeien en geiten projecten gedaan voor weduwen waarmee we hun, in plaats van met maandelijkse sponsoring, selfsupporting maken. Want, van het geld van de melk dat overblijft na de kosten van het voer, kan de weduwe dan leven.

Hierbij doe je dus niet een maandelijkse ondersteuning maar koop je een koe voor een weduwe op het platteland of een geit voor een weduwe in de stad. Dit zijn erg mooie projecten om samen met een vereniging, kerk, klas, etc te doen. Wil je meer info, neem dan aub contact met ons op. Een goede koe kost zo rond de 325 euro en een geit 100 euro.

Immanuel Livestro

Immanuel Livestro

Voordat hij uitvaartleider werd, was hij 7 jaar voorganger van een bloeiende gemeente onder de naam MCG Noach’s Duif en gaf hij mede de leiding aan de worshipschool Jemima. Het was in deze periode dat hij ook voor het eerst naar India reisde en een zendingswerk mocht starten.

Lees verder