Riksja Race spel aktie!

Riksja Race spel aktie!

06 / 12 / 2021 - Geschreven door: Immanuel Livestro

Het (bord)spel speelt zich af in de drukke straten van India. Rijd met jouw riksja rond tussen de vele bezienswaardigheden van India en ga op zoek naar passagiers om die zo snel mogelijk naar de juiste locatie te brengen. Zo verzamel jij jouw roepies bij elkaar.

Maar kijk uit de concurrentie is moordend. Passagiers worden overgehaald over te stappen. Riksja's worden van de we weg gereden en passagiers uit als de reis te lang duurt. Wie heeft aan het eind van deze race de meeste roepies verdiend?

Je kan het met max 6 spelers spelen en duurt ongeveer 45 minuten. @ Toni Games

Door dit spel van SMG publisher te kopen op deze site steunt u het zendingswerk van Streams of Mercy and Grace ministries in India. Dus bestel nog vandaag een spel voor uzelf of iemand anders en help ons daarmee te helpen in India! Het spel is te bestellen in onze boekenshop Ga hier naar de SMG bookshop

Immanuel Livestro

Immanuel Livestro

Voordat hij uitvaartleider werd, was hij 7 jaar voorganger van een bloeiende gemeente onder de naam MCG Noach’s Duif en gaf hij mede de leiding aan de worshipschool Jemima. Het was in deze periode dat hij ook voor het eerst naar India reisde en een zendingswerk mocht starten.

Lees verder