House Church Celebration - Het Bruiloftsmaal...

House Church Celebration - Het Bruiloftsmaal...

04 / 02 / 2019 - Geschreven door: Immanuel Livestro

De eerste dagen van mijn reis stonden in het teken van het organiseren van de pastorstrainingen die de komende 3 weken zullen gaan plaatsvinden en vooral voor de House Church Celebration op vrijdag 15 februari in Nashik. Want al vele jaren zijn wij verbonden met de huiskerken uit de sloppen van Nashik. Eerst via SOP en nu via SMG ministries.

We hebben een veilige ruimte gehuurd waar we een paar honderd mensen kunnen ontvangen en alles is vandaag bijna geregeld. (Geluid - lichten - eten - stoelen - beschutting tegen de zon - generator voor stroom - muziekgroep - aankleding etc) Het programma gaat meer kosten dan we hadden verwacht dus sponsors zijn meer dan welkom. Maar graag willen we deze mensen een dag onderdompelen in een bad van liefde.

Maar vandaag besefte ik ineens hoe bijzonder dit wel is, want 15 februari is ook de dag dat Marjolein en ik 11 jaar getrouwd zijn en samen in India dit zullen vieren. Maar blijkbaar niet alleen maar met een paar honderd van de allerarmsten van India. 11 jaar geleden moesten wij door omstandigheden ons trouwfeest en kerkelijke inzegening afzeggen. Enkel met 4 getuigen gingen wij naar het stadhuis in Antwerpen en eenmaal buiten was daar 1 voorbijganger onze toevallige gast. Een jonge dame uit India.  Marjolein heeft haar toen haar trouwboeket geschonken. Niet wetende dat India altijd een belangrijk onderdeel van ons leven en huwelijk zou blijven. Nu 11 jaar later zijn we in India en geven een groot feest. Alles wordt net zo aangekleed als bij een huwelijk in India. We hebben een dienst maar ook fellowship met de mensen, muziek en eten. Maar dit keer zijn onze gasten de aller armsten van India. Net als in het verhaal van de bijbel. Dat ik met hen de bruiloft vier...

Immanuel Livestro

Immanuel Livestro

Voordat hij uitvaartleider werd, was hij 7 jaar voorganger van een bloeiende gemeente onder de naam MCG Noach’s Duif en gaf hij mede de leiding aan de worshipschool Jemima. Het was in deze periode dat hij ook voor het eerst naar India reisde en een zendingswerk mocht starten.

Lees verder